Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u životnoj opasnosti

Na utakmici Crvena Zvezda - Beograd upucan navijač

neredi
Arhiva VL
15.04.2010.
u 10:19

Slobodan Ivanović iz klinike Anlave rekao je da je mladić zadobio teške tjelesne ozljede s lijeve strane trbuha, a ozlijeđeni su i vitalni organi pa mu je život u opasnosti.

BEOGRAD - Navijač Crvene zvezde pogođen je metkom u trbuh u tučnjavi na sjevernoj tribini beogradske Marakane na utakmici protiv OFK Beograd u srijedu navečer, javljaju beogradski mediji.

Ranjenog navijača do bolnice je prevezla ekipa klinike Anlave koja je dežurala na stadionu. Slobodan Ivanović iz klinike Anlave rekao je da mladić zadobio teške tjelesne ozljede s lijeve strane trbuha, a ozlijeđeni su i vitalni organi pa mu je život u opasnosti.

- U drugoj polovici utakmice, na sjevernoj tribini došlo je do izgreda kada je mladić star oko 20 godina teško ozlijeđen u pucnjavi. Reanimiran je na mjestu nesreće - kaže Ivanović dodajući da se na "sjeveru" okupljaju najvatreniji "zvezdaši" i da su u tom izgredu ozlijeđena još dvojica navijača.

Policija se još nije oglasila je li na tragu osobi koja je pucala. Hrvatski navijači, u usporedbi s onima iz Srbije, pristojni su momci. Ovih dana u Beogradu počnje suđenje navijaču koji je na smrt pretukao francuskoga državljanina koji se zatekao na terasi kafića u središtu Beograda na dan kada su u Beogradu igrale reprezentacije Srbije i Francuske.

Već dvije godine, uz brojne prekide, traje postupak protiv navijača koji je na jednoj utakmici policajcu u civilu ugurao ili pokušao ugurati zapaljenu baklju u usta, što je okvalificirano kao pokušaj ubojstva. Zbog pritiska navijača, postupak je više puta prekidan, a izrečena presuda je ukinuta i naloženo novo suđenje koje je u tijeku.

Komentara 34

PO
pommy
18:49 15.04.2010.

acide hehe pa platim, šta bi drugo, nisam još izvadila oružje

OB
-obrisani-
20:37 15.04.2010.

Večernji, proces je završen, dokazi, uključujući i ova stranica u 3-4 kopije na kojoj se vidi selektivno uklanjanje Hrvata i koja je brdo dokaza da ovaj cigan je vaš glavni urednik jer njega ne brišete dok on ostavlja komentare podd našim korisničkim imenima. Hvala, to sada šaljemo JL, HTV, i brdu drugih novina na uvid kako bi prikazali u pravom svjetlu SDP ciganluk.

OB
-obrisani-
20:30 15.04.2010.

hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije