Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nijemci šokirani

Na ulici se potuklo 70 Rumunja i Bosanaca

Njemačka policija
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
10.06.2015.
u 00:10

U posljednja četiri dana 350 policajaca smirivalo više od 200 ljudi koji su vitlali sjekirama i metlama u Berlinu i Hamburgu

Posljednjih dana u Njemačkoj su izbile četiri velike tučnjave u kojima je sudjelovalo više od 200 ljudi, a strasti je smirivalo oko 350 policajaca.

Najprije su se na dječjem igralištu u Berlinu u četvrtak dva klinca pokoškala, nakon čega je jedan od roditelja pokušao smiriti situaciju. No ubrzo su se sa strane počeli skupljati članovi dviju turskih obitelji da bi se na kraju tuklo čak 70 ljudi. Interveniralo je 90 policajaca, a neki od njih zadobili su i lakše ozljede od pobjesnjelih stričeva, ujaka, ujni, strina... Dan poslije u Hamburgu, u sukobu 50-ak članova dviju arapskih obitelji koje trguju starim automobilima, vitlalo se sjekirama, palicama za bejzbol, metlama...

U posljednja dva dana bile su još dvije masovne obiteljske tučnjave u Berlinu, a u jednoj je 100 policajaca smirivalo 70 članova bosanske i poljske obitelji koji su se zakačili na svadbi i odlučili obračunati na ulici.

>>I u Stockholmu ima mafijaških ubojstava kao kod vas u Zagrebu

>>Migranti će dolaziti dok je ratova i bijede

Komentara 30

MJ
mato.juric.963
03:56 10.06.2015.

Sve poaspit ivratit u njiove drzave

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
05:22 10.06.2015.

Multi-kulti, ma dajte, sve to treba pendrekom, kada manjinama daš previše prava onda se osile i to više ne možeš kontrolirati. Ni u HR nije ništa bolje, svi imaju veća prava nego Hrvat, a dužnosti???

MR
Mr. Right
06:19 10.06.2015.

ovakva bagra svakodnevno unistava zapadnu civilizaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije