Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planuo u trenu

Na Ugljanu izgorio Liburnijin autobus koji prevozi radnike

izgorio autobus (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
11.05.2011.
u 13:05

Vozač je odmah dohvatio dva aparata za gašenje, a u pomoć su pritekli i radnici iz Lamjane. Autobusu nije bilo spasa

Samo nekoliko trenutaka bilo je dovoljno da Liburnijin autobus koji prevozi radnike u remontno brodogradilište Nauta Lamjana na otoku Ugljanu izgori "do temelja" i prava je sreća što nitko nije ozlijeđen.

Vatra je buknula jutros oko 7 sati. Vozač je odmah dohvatio dva aparata za gašenje, a u pomoć su pritekli i radnici iz Lamjane. Ubrzo su stigli i vatrogasci iz DVD-ova Kali, Preko i Pašman, no autobusu nije bilo spasa.

Uzroci požara još su nepoznati.

Komentara 3

OB
-obrisani-
15:37 11.05.2011.

to je neka prastara kršina FAPČINA ,dobro da nitko nije poginuo

Avatar puky
puky
14:38 11.05.2011.

... na Ugljanu autobus pougljenio ... strava ...

TH
thekurcula
15:00 11.05.2011.

Otvorih ovu vest da napišem komentar kad ono puky već napisao skoro isto što sam i ja hteo! Kud se trtiš tako neprincipijelno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije