Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porezna uprava FBiH
Povratak na članak

Na udaru poreznika 25 hrvatskih, šest bošnjačkih i tri međunarodne škole

Ovo je najbolji dokaz pristranosti institucija FBiH na štetu Hrvata, odnosno obrazovnih ustanova po hrvatskom planu

Komentari 6

DI
Direkt
20:58 18.10.2019.

Hr cvijeće...

VL
LA
larala
21:07 18.10.2019.

neka, škole u bih nemaju što raditi po hrvatskim nastavnom planu već po bosanskohercegovačkom. dosta je više širenja mržnje i trovanja djece raznim ideologijama. bih je bih, i domovina te djece, prihvatite to a, ne zamarajte ljude pričama od stoljeća šestog.

VL
ZO
Zooltan
21:30 18.10.2019.

I sve škole treba privatizirati iznad četvrtog razreda osnovne kao za vrijeme kraljevine SHS.

VL
KL
klamerko
21:12 18.10.2019.

Kako je moguće da građanske inicijative ispred sudova mogu prosvjedovati, primjerice zbog slučaja silovanja jedne maloljetnice, a hrvatski narod ispred sudova ne može organizirati prosvjede zbog silovanja tisuća žena iz DR-a? Ja u potpunoj potpunosti podržavam današnji prosvjed zbog silovanja maloljetnice koji se danas održao, u potpunosti, ali se ISTOVREMENO zgražam da što hrvatski narod radi, tj. ne radi u ovih 27 godina ispred svojih sudova kada je riječ o neprocesuiranju zločina iz DR-a ili nečuvenom načinu procesuiranja tih zločina???????? Što??? Kakav ste vi to pasivni narod koji očito gotovo ni protiv koga ne prosvjeduje a poslije se čudi što je situacija takva kakva je??? Kakav?? Ovaj prosvjed je urodio plodom i krivci su sada pritvoreni. Ali mi sada možemo nastaviti sjediti doma ko ćukovi, pasivno blejati u Penavu i ništa ne raditi, jelda??? Kada je riječ o zločinam iz DR-?? HA????? Sami smo si krivi. Bez daljnjega!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.