Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT SNIMKA

Na Twitteru sprdaju Boris Jonhsona: Pogledajte kako je 2013. plesao sa jednom zastupnicom

Boris Johnson
Screenshot
14.01.2022.
u 22:32

Snimka je nastala na božićnoj zabavi prije devet godina, a sada je hit zbog skandala sa zabavama tijekom lockdowna u Downing Streetu

Uslijed skandala sa zabavama u Downing Streetu, društvenim mrežama proširila se snimka britanskog premijera Borisa Johnsona kako pleše s članicom londonske skupštine koja u ruci drži svjetleći mač. 

Snimka je nastala na božićnoj zabavi prije devet godina, točnije 2013. 

Video prikazuje Borisa Johnsona kako pleše s Jeanette Arnold koja je bila članica londonske skupštine od 2000. godine. 

Jeanette Arnold, koja je u međuvremenu postala predsjednica londonske skupštine, sigurno više neće dijeliti plesni podij s premijerom jer se ovaj tjedan zgražala nad proslavama nakon 22 sata tijekom lockdowna. 

- Sumnjam da premijer ima poštenu kost u svome tijelu pa nažalost neće učiniti pristojnu stvar i dati ostavku - rekla je ona. 

Johnsonovo objašnjenje kako u svibnju prošle godine nisu imali zabavu već radni događaj postalo je hit pa je i ovaj video poslužio za brojne montaže.

 

Ključne riječi

Komentara 1

RA
radijatori
11:35 15.01.2022.

"Sprdaju" umjesto "sprdaju se s", "Boris Jonhsona (baš tako, 'nh')" umjesto "Borisa Johnsona"... Na što je spala ova "sedma sila"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije