Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trzavice na twitteru

Na Twitteru se zakačili Vladin volonter i Aleksandra Kolarić

'17.05.2012., Tkalciceva, Zagreb - Aleksandra Kolaric,nova predsjednica HUOJ-a Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
19.06.2012.
u 18:21

Kušeta je, naime, napisao: "Kako je moguće da predsjednik stručne udruge - ne radi u struci?" Na to mu je A. Kolarić poručila kako ju je mogao i imenom prozvati ako već misli na nju

Član Vladina online tima Fran Kušeta svojim je današnjim tvitom isprovocirao reakciju predsjednice Hrvatske udruge za odnose s javnošću Aleksandre Kolarić, a pojavila se sumnja kako ju je Kušeta napao zbog odluke Suda časti HUOJ-a o njegovoj šefici i savjetnici premijera Zinki Bardić. Sud časti zaključio je kako Z. Bardić, koja je zaposlenica agencije Madison Consulting, a istovremeno radi "pro bono" kao savjetnica premijera, nije pravno u sukobu interesa, ali prema Etičkom kodeksu HUOJ-a postoji opasnost od narušavanja profesionalne neovisnosti te je moguć sukob interesa u određenim situacijama.

Kušeta je, naime, napisao: "Kako je moguće da predsjednik stručne udruge - ne radi u struci?" Na to mu je A. Kolarić poručila kako ju je mogao i imenom prozvati ako već misli na nju te je dodala: "Mogu se samo dobronamjerno nadati da ovaj pokušaj napada nema nikakve veze s današnjim mišljenjem Suda časti HUOJ-a o Zinki". Kolarić se zapitala i što će ubuduće biti kada kaže svoj stav. "Obračuni volontera sa mnom?"

PR stručnjak Krešimir Macan "pohvalio" je mladog Kušetu (19) rekavši mu kako će kod šefice dobiti pet iz zalaganja te je stao u obranu profesionalnog integriteta kolegice Kolarić napisavši kako ona godinama radi u struci. "Sukob" Kušeta-Kolarić, s povodom u odluci o Zinki Bardić, Macan je iskoristio kao praktični primjer zašto nije dobro raditi u sukobu interesa.

"Nakon priopćenja Suda časti HUOJ-a netko očigledno ima potrebu udarati po liku i djelu predsjednice HUOJ-a i to ni manje ni više nego ljudi koji volonterski tvitaju za Vladu. E, sad, tko sada plaća taj napad - ova zemlja ide u bananu", napisao je Macan na svojoj Facebook-stranici.

Komentara 8

Avatar gadogadni
gadogadni
18:37 19.06.2012.

tandara...mandara....ploć

ŠI
šifra2
18:43 19.06.2012.

Jedino je šteta što većina sukobljenih živi na našoj grbači!

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
18:31 19.06.2012.

Zinka Badrić odavno je u sukobu interesa.Naime,željela bi lagodno živjeti na hrvatskim jaslama,a Hrvatsku smisliti ne može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije