Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Na Trumpovoj listi 110 Sirijaca s hrvatskim državljanstvom

nova naslovnica
31.01.2017.
u 00:23

Služba za imigraciju zadržala je Hrvaticu na aerodromu LAX u Los Angelesu zbog prosvjedovanja

U kaosu koji se stvorio u međunarodnim zračnim lukama u Sjedinjenim Američkim Državama nakon uredbe predsjednika Donalda Trumpa o zabrani ulaska državljanima ili čak osobama rođenim u sedam muslimanskih zemalja Bliskog istoka i sjeverne Afrike objavljena je vijest na američkim i britanskim portalima o tome da je zbog jedne hrvatske državljanke zadržane u zračnoj luci Los Angeles (LAX) hrvatski konzul u L. A.-u Siniša Grgić u dva sata u noći došao u tu zračnu luku.

No, kako je priopćilo Ministarstvo vanjskih poslova RH, slučaj neimenovane hrvatske državljanke nije imao veze s odlukom koju je predsjednik Trump potpisao u petak.

“Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH putem Generalnog konzulata u Los Angelesu stupilo je u kontakt s nadležnim institucijama u Sjedinjenim Američkim Državama koje su potvrdile da hrvatskoj državljanki po dolasku u zračnu luku Los Angeles u subotu 28. siječnja 2017. godine nije odobren ulazak u SAD tijekom uobičajenog imigracijskog postupka.

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka

U novom broju također pročitajte:

Dvije bebe mrtve u Splitu, sumnja se na gripu

Jedino u Hrvatskoj plaće nisu rasle od 2010. godine

Zbog straha od Poljaka i ptičje gripe prazne police trgovačkih lanaca

Jackie Kennedy kao nedostižan uzor Melaniji

U 2016. najčešća dječja imena Luka i Mia

Dar: Pripremite se za državnu maturu

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar alien79
alien79
21:12 30.01.2017.

Ta što je prosvjedovala je sigurno nekakva libtardska krastača koja je mislila da je u amera kao u hrv gdje vlada preplašeno sluša platformaše iz ngo, kad ono buca u guzicu. Tako i treba

LU
lunar777
21:00 30.01.2017.

O kakvo kaosu vi pričate? Nema kaosa na aerodromima osim u ljevičarskim glavama.

SA
Shariel Aron
20:42 30.01.2017.

Otkud odjednom 110 Sirijaca sa hrvatskim državljanstvom ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije