Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje u sanduku

Na tavanu pronašli ljubavna pisma stara više od 50 godina

pisma
Foto: Ilustracija: Press Association/PIXSELL
10.12.2014.
u 09:47

Pronašli su više od 800 pisma, čestitke, razglednice i telegrame koji datiraju od 1948. do 1979. godine

Jedan bračni par u Velikoj Britaniji je nakon što se uselio u novu kuću na tavanu pronašao ljubavna pisma od kojih su neka stara više od 50 godina.

Lewis Caven (25) i njegova supruga Kerrie (27) 2010. godine uselili su se u kuću koja je prethodno bila prazna 18 godina, javlja Daily Mail.

Više od 800 pisma, čestitke, razglednice i telegrame koji datiraju od 1948. do 1979. godine pronašli su u sanduku na tavanu. Pisma pričaju priču o ljubavnoj vezi na daljinu. Većina ih je adresirana na Henryja Olivera Forbesa koji je živio u kući prije nego što su se Caveni uselili u nju, a napisala ih je Moira Read koja je živjela u Newportu u Južnom Walesu. Neka od pisama poslana su i iz Bostona, Los Angelesa i Njemačke.

Bračni par Caven vjeruje da se par naposljetku vjenčao te da su živjeli u kući sve do Henryjeve smrti prije 20-ak godina nakon čega ju je i Moira napustila i otišla u starački dom.

– Dugo vremena prije doba SMS-ova i elektroničke pošte ljudi su ovako izražavali svoju ljubav. Složit ćete se da je to mnogo romantičnije – kazala je Kerrie koja želi pronaći rodbinu para kako bi im, kako kaže, predala neprocjenjiva romantična pisma.

>> Ljubavno pismo dječaka (4) obišlo svijet. Pogledajte što je napisao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije