Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OPUŠTANJA

Na Tajvanu zabilježen prvi slučaj korone nakon 253 dana. Svi bijesne krivca: 'Neodgovoran je'

Foto: Pixsell/Reuters
1/4
22.12.2020.
u 13:32

- Obilazio je dućane, trgovačke centre, družio se s više ljudi...

Otok Tajvan koji puna 253 dana nije zabilježio lokalni slučaj transmisije i koji je glasio kao ogledni slučaj uspješne borbe protiv pandemije, jučer je zabilježio prvi slučaj covida-19 nakon 12. travnja.

Čelnici države i građani potpuno su pobjesnili na krivca za novonastalu situaciju, a radi se o pilotu s Novog Zelanda koji je radio za jednu tajvansku kompaniju. Epidemiolozi vjerojatno i ne bi došli do njega da nisu naišli na jednu ženu koja je bila pozitivna na virus i koja je priznala da je bila u kontaktu s pilotom.

- On je zatajio sve kontakte i aktivnosti. Jako bezobzirno! - bio je ljut ministar zdravstva Chen Shih-chung koji je najavio i paprenu kaznu za pilota. Morat će platiti oko 9.300 eura...

- Obilazio je dućane, trgovačke centre, družio se s više ljudi...

Foto: Pixsell/Reuters

Ovaj novi slučaj težak je udarac za otok koji je od početka pandemije zabilježio tek 770 slučajeva koronavirusa i sedam smrtnih slučajeva koji datiraju još od ožujka. Zemlja od 24 milijuna stanovnika je već na samom početku covid-drame zatvorila granice i implementirala oštre mjere protiv virusa...

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:37 22.12.2020.

"svi bijesne krivca" Vrh!

Avatar patkovic
patkovic
13:37 22.12.2020.

dobili su od kine vakcinu i prije pojave virusa , možda to ni ne znaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije