Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokraj bjelovara

Djevojka poginula na svoj rođendan, auto je vozio brat

prometna nesreca
24.12.2013.
u 10:51

Do nesreće je došlo zbog brzine koja nije bila prilagođena teškim uvjetima na cesti. Krećući se vozilom u pravcu Bjelovara, 29-godišnji vozač je pokušao kočiti, no kako je kolnik bio vlažan i sklizak, izgubio je nadzor nad vozilom.

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.20 sati dogodila na cesti između naselja Tuk i Rajići, desetak kilometara od Bjelovara, smrtno je stradala 23-godišnja djevojka Božika Jozić. Nesretna djevojka život je izgubila u Škodi Feliciji kojom je upravljao njezin 29-godišnji brat Petar.

Kako neslužbeno doznajemo, do nesreće je došlo zbog brzine neprilagođene teškim uvjetima na cesti. Naime, krećući se vozilom u pravcu Bjelovara, 29-godišnji vozač u jednom trenutku pokušao je kočiti, no kako je kolnik bio vlažan i sklizak, izgubio je nadzor nad vozilom. Škoda se zanijela, prešla na lijevu stranu kolnika i okrećući se na bočnu suvozačevu stranu, sletjela s ceste.

U izlijetanju je vozilo udarilo u drvo koje se nalazilo oko metar i pol ispod razine ceste. Od siline udarca nesretna djevojka zadobila je ozljede od kojih je odmah preminula na mjestu događaja, dok je njezin brat prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu.

Nesreća se dogodila tek nekoliko stotina metara dalje od njihove obiteljske kuće. Kako se doznaje, nesretna Božika danas je trebala proslaviti svoj 23. rođendan. krenula je s bratom koji je išao na posao da bi automobil vratila kući, no nažalost ta vožnja za nju je bila kobna. Mlada djevojka je već 13. poginula osoba ove godine na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

Komentara 10

Avatar GrgaPrgomet1941
GrgaPrgomet1941
11:40 24.12.2013.

Strašno i prestrašno Ne mogu ni zamisliti kakav je Božić roditeljima Pokoj duši onome tko je umro

DU
Deleted user
11:37 24.12.2013.

Ako je mjesto nesreće opasno, možda bi bilo dobro postaviti kameru (kamere) za mjerenje brzine suduonika u prometu. Državi ili županijama ili općinama dodatna zarada, a popravila bi se sigurnosst u prometu. Takve kamere možete susresti u Njemačkoj, Norveškoj, Austriji, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj itd. Ne mora biti uvijek aktivna, może glumiti kameru, ali i tako će vozači smanjiti brzinu. Kamere bi onemogućile korupciju policije od bahatih, zaštićenih i nedodirljivih.

DU
Deleted user
11:08 24.12.2013.

Bez komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije