Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Ponos Hrvatske”
Povratak na članak

Na svečanosti u HNK nagrađeni skromni junaci i njihova djela

Dnevnik 24 sata već petu godinu zaredom dodjeljuje prestižnu nagradu nepoznatim herojima čija su požrtvovnost i humana djela promijenila mnoge živote i dirnula čitavu javnost.

Komentari 4

SM
smatij65
11:40 07.12.2009.

Ljudska se dobrota ne može unovčiti, a vjerujem da neke tamo novine iz novozagrebačke žabokrečine instrumentaliziraju ove hrabre ljude. Sigurno je dobro odati priznanje malom čovjeku, ali to treba lišiti svake manipulacije onih koji se vole slikati i koji ne spadaju u to društvo malih i samozatajnih ljudi. Dakle, previše ideologizacije, politizacije i sebičnih ljudskih interesa onih koji se nisu trebali slikati ovdje, jer je, vjerujem, ova večer bila posvećena običnom, malom čovjeku.

VL
IV
ivna
07:38 07.12.2009.

Ovo je trebala biti večer svih ovih skromnih ljudi,a mi samo gledamo,čitamo o onima koji se i inače nacrtavaju u javnosti.Izgleda da je i ovo bio zgodan trenutak za svoju samopromidžbu.Pravi junaci opet su ostali u sjeni onih lažnih.

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
08:01 07.12.2009.

e bjedne li države gdje neke polupismene novine dodjeljuju nekakve nagrade i to podvaljuju kao nacionalni prioritet. fuj. nisu upitni akteri te nagrade nego način i moralna upitnost dodjeljivatelja.

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
08:02 07.12.2009.

ljudi čitajte alan ford. bolje vama je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.