Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrznuo se

Na šumskom putu pronađen mrtav 57-godišnjak

suma
Reuters/Pixsell
19.01.2013.
u 15:04

Muškarac je dugo godina bolovao od epilepsije. Živio je sam, a posljednji je put viđen još u ponedjeljak

Na šumskom putu, stotinjak metara od svoje kuće u selu Praporčanu u Međimurskoj županiji, jučer je u poslijepodnevnim satima pronađen mrtav 57-godišnji muškarac.

Kako je danas izvijestila Policijska uprava međimurska, u snijegu ga je smrznutog pronašao netko od susjeda. Stanovao je sam te je bio pod nadzorom čakovečkog Centra za socijalnu skrb, a nestao je još u ponedjeljak. Mrtvozornik na tijelu nije pronašao tragove ozljeda koje bi upućivale na nasilnu smrt, pa je dao dozvolu da se tijelo pokopa. Kako doznajemo, muškarac je dugo godina bolovao od epilepsije.

Komentara 1

AO
all_or_nothing
15:23 19.01.2013.

i uz vijest slika medvjeda? R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije