Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratni zločin
Povratak na članak

Na suđenju Tomislavu Merčepu svjedočili bivši policajci PU zagrebačke

Govoreći o istrazi ubojstva obitelji Zec, Čađo je kazao da su tijekom te istrage, istraživali i dio događaja koji se zbio van Zagreba...

Komentari 9

DD
ddh
16:15 11.11.2014.

"Čađo te je dodao: - Obrada je rađena nad ljudima koji su se u narodu nazivali Merčepovci." ---------Nema sto. Stvarno su to jaki dokazi. A Mercepa ce vjerojatno osuditi, jer ce se iz Ostojiceve grupacije naci sigurno netko, tko ce onda za sud "vjerodostojno" svjedociti kako je cuo od nekoga kome je to netko drugi ispricao jer je i on takvo nesto cuo. A nebi nikoga iznenadilo niti to, da miljenica Josipovica po imenu Terselicka sa njezinim prijateljem i Pusicevim (Pusic je savjetnik ne srpskog nego hrvatskog predsjednika!) pobratimom, Savom Strbcem organizira par svjedoka koji ce optuzbu potvrditi. I onda ako je sudac na istoj valnoj duzini kao sudkinja Saricka u Rijeci, evo osude za Mercepa, kao sto su bez ijednog materijalnog dokaza osudili i heroja Domovinskog rata Mirka Norca. Pa se komunisti i njkihovi mediji jos i cude, zasto je braniteljima prekipjelo. Svasta. Komunisticki je to posao.

VL
MI
Mirnadob
16:48 11.11.2014.

Znaci,Hrvatima se jos uvijek sudi? a kada ce sjest oni abolirani na optuzenicku klupu???

VL
CA
campa
17:40 11.11.2014.

Bilo bi vrijeme da ovaj cirkus od pokušaja dokazivanja krivnje i dodvoravanja Briselu prestane i da se istinski junak domovinskog rata oslobodi krivnje.Zar je potrebno pod svaku cjenu nekom dokazati da je kriv.Pustite teško bolesnog junaka da se odmara,lijeći i živi u miru.

VL
CA
campa
11:54 12.11.2014.

Možda bi mogao proči kao Angela Mrkel ali prvo trebaš promjeniti manire a to je da prestaneš brisati nos u rukave i redovno mjenjati gače ako ih nosiš.

VL
Avatar mama mia
mama mia
09:24 12.11.2014.

Šta ovaj još nije osuđen molim vas pa taj je "ratovao" po Pakračkoj poljani davno prije nego je bilo što počelo on je bio nešto poput Srbskog Arkana

VL
Avatar mama mia
mama mia
09:39 12.11.2014.

Narode, ako je ova šaka jada junak pa taj bi kad bi mu zapucali oko ušiju bježo koliko ga noge nosr

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.