Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
derutne škole
Povratak na članak

Na stropu rastu gljive, stolarija trula, dvorana zatvorena

U OŠ Nikole Tesle u vinkovačkome prigradskom naselju Mirkovcima đaci izbornu nastavu pohađaju u – kontejneru.

Komentari 3

CV
cvijece
11:53 14.09.2010.

Možda su se mogli aktivirati mještani i pomalo dobrovoljnim radom uređivati svoju školu za svoju djecu i ne dopustiti da se sve tako zapusti,a djećica su mogla sa mamama posaditi neki cvijet,ne bi im kruna pala s glave.

VL
FE
feuerbach
19:01 14.09.2010.

Ova škola je, zasigurno, \"ulaznica\" u EU......:-))))

VL
OB
-obrisani-
14:57 18.09.2010.

Kad se nase ruke sloze, sve se moze, sve se moze... Bilo bi bolje da su malo gledali one \"stare\" filmove. Druzba Pere Kvrzice bi im dobro dosla. Zar nema roditelja stolara, tesara, krovopokrivaca, limara, parketara, vodoinstalatera. Napraviti troskovnik, stavitiiti sve crno na bijelo i od Ministarstva , Vlade i Crkve trazit podjelu troskova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.