Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministarstvo okoliša:
Povratak na članak

Na snagu stupio pravilnik o gospodarenju otpadom

- Pravilnikom se uređuju postupci zbrinjavanja i oporabe otpada, dozvole, uvjeti za trgovanje otpadom i ostala pitanja koja je bilo potrebno definirati radi provedbe Zakona, priopćilo je ministrastvo.

Komentari 1

LB
lela.baborela
09:40 02.03.2014.

Vlada Zorana Milanovića trebala je prije 2 god. rješavati problem sa otpadom, ali Vlada Zorana Milanovića je se bavila homoseksualcima, lezbijkama, famoznim modulom 4, Perkovićem, obitelji i.t.d. i.t.d.Građanima su ispirali mozak samo da nebi ozbiljne probleme rješavali. I o tome su mjesecima raspravljali. E pa tko im je kriv, sad nek' se snalaze kako znaju. Mislili su da zakon o otpadu neće nikad doći na snagu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.