Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog 15 eura

Na smrt izbo muškarca koji je pokušao njegovoj majci naplatiti dug, podignuta optužnica

Zagreb: Policija na mjestu gdje su se sukobila dva muškarca, jedan je ubijen
Foto: PIXSELL
1/3
15.04.2024.
u 20:44

Tužiteljstvo je u optužnici predložilo da se protiv optuženog produlji istražni zatvor do okončanja kaznenog postupka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo je nakon provedene istrage pred županijskim sudom podiglo optužnicu protiv D. K. (39) kojeg terete da je u svom stanu u naselju Prečko u studenome prošle godine nožem ubio 48-godišnjeg M. J.

Optužnicom se D. K. tereti da je 10. studenoga 2023., nakon fizičkog sukoba, oštrim predmetom zadao M. J. više ubodnih rana po glavi i tijelu, a koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu zločina.

Prema pisanju medija, M. J. je došao do optuženikovog stana radi duga od 15 eura koje je pokušao iskamčiti od majke D. K., a koja se kreće u invalidskim kolicima. Mediji dodaju da je pritom došlo do sukoba između M. J. i D. K., nakon čega je potonji dograbio kuhinjski nož i M. J. zadao više ubodnih rana.

Tužiteljstvo je u optužnici predložilo da se protiv optuženog produlji istražni zatvor do okončanja kaznenog postupka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

VIDEO Policija uhitila lopova

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar majkuvam
majkuvam
07:35 16.04.2024.

Što je tražio u tuđem stanu? Sigurno ga nisu pozvali.Da je premlatio majku i sina u njihovom domu ,uzeo tih 15 eura,sve bi bilo o.k.?

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
22:24 15.04.2024.

Postenje nam je u genima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije