Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN 35-GODIŠNJAK

Na smrt ga premlatio na Autobusnom kolodvoru

Autobusni kolodvor Zagreb gotovo je prazan
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
19.01.2021.
u 08:28

Oštećeni je imao ozljede mozga i prijelome rebara s prodorom u prsište

Zbog premlaćivanja državljanina Sjeverne Makedonije (65), što je za posljedicu imalo njegovu smrt, optužen je Rado A. (35), a optužnicu je podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Prema optužnici, Rado A. se tereti da je 15. rujna 2020. u  04,20 sati u prostoru Autobusnog kolodvora u Zagrebu, više puta rukama i nogama po glavi i tijelu udario 65-godišnjaka, pri čemu mu je nanio, kako kaže tužiteljstvo, osobito teške ozljede. Oštećeni je imao ozljede mozga i prijelome rebara s prodorom u prsište, a život mu je na mjestu događaja spašen zahvaljujući, hitnoj medicinskoj intervenciji.

No usprkos tome, od zadobivenih je ozljeda preminuo 13. listopada 2020, i to zbog upale pluća koja se, tvrdi tužiteljstvo, razvila kao komplikacija tijekom liječenja zadobivenih ozljeda. Tužiteljstvo traži u optužnici da mu se produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja.

VIDEO Masovne provjere prije Bidenove inauguracije: Oko 25.000 pripadnika Nacionalne garde slijeva se u Washington!

Komentara 4

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
15:17 19.01.2021.

Balkanska posla...

EQ
Equinox
13:06 19.01.2021.

Hvala što ste me obavijestili.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
08:48 19.01.2021.

Gdje su bili zaštitari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije