Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvor u požegi

Na slobodu izašao i zadnji napadač na Luku Ritza

luka ritz
23.02.2012.
u 17:31

Da slobodu ugleda prije kolovoza, pomoglo mu je i uzorno ponašanje kojim se isticao

Život iza rešetaka napustio je i posljednji napadač Luke Ritza, jedini od petorice osuđen na maloljetnički zatvor. Tu ustanovu u Požegi R. L. napustio je u utorak nakon što je odslužio dvije trećine kazne od godinu i pol dana.

Da slobodu ugleda prije kolovoza, pomoglo mu je i uzorno ponašanje kojim se isticao i dok je bio smješten u turopoljskom odgojnom zavodu.

Komentara 24

NA
nadaparabola
17:55 23.02.2012.

Što su se i trudili da ga pošalju u zatvor?Em je dobio sramno malu kaznu za ubojstvo,pa sad još i pomilovanje za uzorno vladanje(kao da je išao u školu),koja je to blamaža od pravosuđa.

Avatar morski covik 3
morski covik 3
17:55 23.02.2012.

Zla drzava, zli ljudi.... Zlo, zlo i samo zlo....

OB
-obrisani-
18:46 23.02.2012.

Kako izasli,....pa to kao da je jucer bilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije