Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Na školama uređuju krovove, fasade...

Inače, Virovitičko-podravska županija prijavila Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost projekte za osnovne i srednje škole "teške" ukupno 14,4 milijuna kuna, prošlo je njih 17
26. srpnja 2016. u 16:50 1 komentara 164 prikaza
Foto: Suzana Lepan Štefančić
Pogledajte galeriju 1/8

S novim krovištem đake će u rujnu dočekati OŠ Suhopolje nedaleko Virovitice. Rekonstrukcija je završena, a stajala 1,5 milijun kuna.

državna matura Državna matura Biologiju je pisalo 7700, a vjeronauk 219 maturanata policija, školarci Upozorenje vozačima Svako dijete niže od 135 cm mora sjediti u sjedalici

Uređeni su, nadalje, i fasada, strop te stolarija na zgradi OŠ Vladimira Nazora u Novoj Bukovici, za pola milijuna kuna.  Riječ je sve o radovima u sklopu projekta energetske obnove.

Inače, Virovitičko-podravska županija prijavila Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost projekte za osnovne i srednje škole "teške" ukupno 14,4 milijuna kuna, prošlo je njih 17.

Skele su, tako, postavljene i na OŠ Augista Cesarca u Špišić Bukovici, izgrađenoj davne 1909., kako bi se poboljšala toplinska zaštita fasade te smanjili trošak energije i štetne emisije CO2.

>> Zašto odlični učenici 'ispadaju' iz srednjih škola poput MIOC-a umjesto da osnujemo novi

ČULA JE I BOLJIH
Josipa Lisac o izvedbi himne Lady Gage: 'Nije ona tako strašna pjevačica'
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti
  • sasavt:

    i još dopišite da posao uvijek dobije jedna te ista firma i da tu pošten čovjek nema šta tražit !