Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen egzorcist

Na silu pokušao 'istjerati vraga' iz svoje djevojke (80)

David Benes
Ured šerifa Pasco County
21.09.2013.
u 09:29

Nesretnu ženu je policija kasnije pronašla ispred kuće, a na sebi je imala modrice i ogrebotine po rukama

David Benes (54) iz američke savezne države Floride uhićen je nakon što je na silu \'istjerivao vraga\' iz svoje 80-godišnje djevojke.

Muškarac je ispričao policiji kako su se on i njegova djevojka s kojom je već tri godine u vezi u ponedjeljak navečer posvađali. Zarobio ju je u stanu te počeo s činom egzorcizma, piše CBS Tampa.

Žena je ispričala kako je njezin dečko izvadio baterije iz svih telefona u kući, oduzeo joj ključeve od automobila i rastavio vrata od garaže kako bi je spriječio da pobjegne. Nesretnu ženu je policija kasnije pronašla ispred kuće, a na sebi je imala modrice i ogrebotine po rukama.

Zbog prisilnog egzorcizma, prijeti mu kazna zbog premlaćivanja osobe starije od 65 godina te pokušaja utjecanja na svjedoka.

>> Stanovnici Milana dobili izravnu liniju za poziv egzorcistu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije