Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRTVOREN NASILNI DVOJAC

Na silu ga utrpali u vozilo, odvezli iz Splita u Šibenik te tražili da im da 5000 kuna

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30.09.2016.
u 13:37

Osumnjičenici su muškarca odvezli iz Splita u Brodaricu, a tijekom cijele vožnje su mu prijetili

Dvojica muškaraca u dobi od 36 i 34 godine pritvoreni su u Šibeniku zbog protupravnog oduzimanja slobode. Sumnjiče se da su 26. rujna u 17.30 u Splitu od jednog muškarca tražili da im na ime nepostojećeg duga da 5.000 kuna

Prijetili su mu da ga neće ostaviti na miru dok im ne da novac, a potom su ga prisilili da s njima uđe u vozilo. Preplašeni oštećenik tražio je da ga odvezu kući kako bi od nekog posudio novac koji su tražili. Osumnjičenici su ga odvezli iz Splita u Brodaricu, a tijekom cijele vožnje su mu prijetili. U dva navrata su ga silom spriječili da izađe iz vozila.

Potajno poslao SMS djevojci

Oštećenik je potom nazvao svog brata te je nasilnom dvojcu kazao da moraju pričekati dok mu brat ne donese novac. U međuvremenu je poskrivećki uspio poslati SMS poruku svojoj djevojci koja je pozvala policiju pa su 34-godišnjak i 36-godišnjak u međuvremenu uhićeni i privedeni.  

Sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku odredio im je jednomjesečni istražni pritvor.

> > Nasilnici opljačkali i ozlijedili 91-godišnjakinju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije