Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN U ZORU

Na Siciliji uhićen 'čovjek br. 2' Cosa Nostre

uhićenje
AFP
05.12.2009.
u 18:09

Samo mjesec dana nakon Domenica Raccuglije, "pao" je i njegov nasljednik na mjestu br. 2 zloglasne mafijaške organizacije, 28-godišnji Gianni Nicchi

Giovani "Gianni" Nicchi zvani "U picciutteddu" ("mali vojnik") u bijegu je od pravde od 2006., a prošle godine je u odsutnosti osuđen na 18 godina zatvora zbog iznude. Zadnjih godina, ankon uhićenja "velikog gazde" Salvatorea Lo Piccoloa, Nicchi se velikom brzinom uspinjao u redovima "časnih ljudi", i iz prisluškivanih razgovora mafijaških šefova policajci su uspjeli zaklučiti da se taj 28-godišnjak već popeo na mjesto odmah do vrha; neki kažu da je drugi por angu mafijaš u Palermu, a neki kažu treći.

Nicchi je uhićen u subotu ujutro u stanu u Palermu u kojem se krio. Taj "mladi, opasni, ambiciiozni, beskrupulozni ubojica" , kako ga opisuje Roberto Maroni, bivši ministar unutarnjih poslova, pokušao je pobjeći, ali su ga policajci savladali.

Komentara 2

Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
21:18 05.12.2009.

dakle, sad je broj 3 postao broj 2, a broj 457 postao je broj 456...

Avatar miletiml
miletiml
18:20 05.12.2009.

a kad ce sandokana scepat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije