Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji zločin
Povratak na članak

Na semaforu izvukao suvozačicu iz auta, ukrao ga pa pijan vozio

Vozač je izišao iz vozila kako bi pomogao djevojci što je nasilnik iskoristio pa sjeo za upravljač i odvezao se u pravcu Slavonske avenije.

Komentari 4

SA
saniboj
11:03 30.04.2010.

Izgleda da ZG policajci nisu tak opasni kao karlovacki policajci. Da je taj nasilnik to radio u karlovcu, tamo bi ga zloglasni Karlovacki SS Polizei rascetvorio i nabili bi ga na kolac.

VL
HU
hunter
12:06 29.04.2010.

to je ivanja reka, ne sesvete.

VL
OB
-obrisani-
20:07 29.04.2010.

PA i to je policija! Onog malog roma su natukli da nije mogao govoriti i jesti a ovog samo vezali lisicama i u vrapče! što njega nisu nabubali i što je s imenom i prezimenom ? Zašto žrtve imaju a takvi kreteni ne, potpis u člancima?( u ovom su svi pod inicijalima što nije opet pravedno)

VL
OB
-obrisani-
09:47 01.05.2010.

Tamo mu je i mjesto, policija je uradila po propisu....Sad ga treba prijavit za vredjanje sluzbenih organa ,odupiranje sluzbenim organima ,otudjivanje auta ,mozda se takvi opamete...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.