Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo selene

Na selotejpu pronađeni otisci još jedne osobe - Mišić nije bio sam?

edi mišić
VL FOTO
07.10.2012.
u 17:29

Nije se javno govorilo o tome jer se zna da je u pitanju jako kontaminirano područje

Koljač s Marjana imao je pomagača? Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, na selotejpu kojim je Meksikanka Selena Macedo bila vezana prije nego što je ubijena, osim otisaka Edija Mišića istražitelji su pronašli otiske još jedne osobe.

– Nije se javno govorilo o tome jer se zna da je u pitanju jako kontaminirano područje na Marjanu kojim prolazi puno ljudi i životinja tako da ima puno tragova raznog organskog porijekla. Teško je reći čiji su sve tragovi ostavljeni - kaže izvor koji je upoznat s cijelim slučajem. Vlasnika otisaka očito nema u sustavu AFIS u kojemu se nalaze otisci svih osoba osuđenih za neka kaznena djela.

Slobodna također doznaje kako su pogrešne teorije prema kojima je mladoj Meksikanki vrat prerezan jednim potezom kuhinjskog noža - Selena je imala veliku ranu s prednje strane vrata, ali i jednu manju sa stražnje strane.

>> Svađa ga odala:
 Susjeda čula da se Mišići raspravljaju oko ruksaka

>> Da su Mišiću bili uzeti otisci zbog sitnih krađa bio bi odmah otkriven

Komentara 20

JK
ja-kan
17:48 07.10.2012.

Tog drugog splitska policija može naći samo ako opet neka baba dobro naćuli uši prema svojim susjedima :)))))

Avatar sultan46
sultan46
17:52 07.10.2012.

Ako je selotep kupio dan prije,,naravno da ima otisak od prodavaca ili bilo koga drugoga,tko zna kroz koliko ruku prodje takva stvar dok se proda,,bas bezveze clanak.....

TO
Toni50
17:43 07.10.2012.

Na selotejpu pronađeni otisci još jedne osobe - Mišić nije bio sam? Na kraju nije nikriv nego onaj drugi ipak je to sin super momak i super branitelja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije