Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima ih, nema ih

Na RTL-u u prijenosu uživo 'teleportirali' skupinu turista

rtl fail
Screenshot/RTL
26.10.2012.
u 11:29

Umjesto izravnog prijenosa s mjesta događaja, RTL-ova je novinarka snimana uživo u studiju ispred zelenog platna

Novinarka Nataša Božić javila se "uživo" iz Berlina gdje je za RTL Televiziju izvještavala o razgovorima Zorana Milanovića i Angele Merkel, ulasku Hrvatske u EU...  Pozorni gledatelj RTL-ove središnje emisije primijetio je da u jednom trenutku skupina turista koji se vide u kadru nestaje pa je hitrom reakcijom prilog snimio i postavio na YouTube sa šalom da je RTL uspio "teleportirati" turiste. 
Ispostavilo se da je riječ o pogrešci. 

Umjesto izravnog prijenosa s mjesta događaja, RTL-ova je novinarka snimana uživo u studiju ispred zelenog platna. Snimku koju gledatelji mogu vidjeti iza nje pustili su u režiji, a nešto je pošlo po zlu pa je izgledalo kao da je snimatelj RTL-a kamerom uhvatio "teleportaciju", odnosno nestanak skupine turista. 

Komentara 8

M1
marin_11
10:08 27.10.2012.

RTL je puno puta dokazao da je smeće od televizije !!!

DO
dobravečerhr
10:23 27.10.2012.

Ne kužim ovaj novi trend na svim hr tv kućama - da se za voditelje postavljaju ljudi sa govornim manama. Ako je netko dobar novinar to ne znaći da nužno mora biti i voditelj. Iritantno...

AD
adokrmpot
08:08 27.10.2012.

u ovoj zemlji na brdovitom balkanu navikli smo da nas svi varaju tako da ovo nije iznenađenje.zašto glume da imaju reportere u svakom kutku planete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije