Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29. karneval
Povratak na članak

Na riječkom Korzu prošetala još jedna povorka maškarica

Središtem Rijeke oživjeli su tako bajkoviti likovi i oduševili sve koji su povorku pratili.

Komentari 4

PI
Pikador
20:12 18.02.2012.

...toliko je bilo lijepih dječjih povorki i maski,a vi izabraste najgluplje slike... ...tako svake godine...

VL
TH
thekurcula
11:54 19.02.2012.

Danas su bele poklade. Po pravoslavnom kalendaru su mesne poklade (po katoličkom bile prošle nedelje) a bele su sledeće nedelje. Ja se pitam koliko od ovih učesnika karnevala zna zašto se na bele pokalde prave karnevalske povorke i šta to sve skupa znači?

VL
WO
Wolf23
17:02 19.02.2012.

Što se tiče \'belih\' a i zelenih i plavih poklada i onih helovin poklada u jedanaestom mjesecu... Smatram da osoba izgleda poput kretena, neovisno kad i kako se maskira... Problem je što je nama \'rvatima\' pamet zamaskirana, toliko dobro da imamo veći broj sudionika na \'paradi retrdiranih\' nego na kakvom prosvjedu... Seljake se naziva neradničkom bandom, HŽ-ovce balstom, HEP-ovce bastionom HDZ-a a radnike INE trovačima... Fešta da, ali kad sredimo državu !

VL
TH
thekurcula
22:36 19.02.2012.

To su vaši problemi. Ja se ne bih mešao u vaše unutrašnje stvari jer ste sami hteli svoju državu a niste prethodno razmislili da li ste sposbni da je održavate. Moj je komentar bio upućen na konkretne poklade koje jesu iz datum iz crkvenog kalendara, i katoličkog i pravoslavnog, ali ja nisam siguran da ljudi više znaju šta to znači i odakle dolazi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.