Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK SUĐENJA
Povratak na članak

Na raspravu stigao i pretučeni optuženik za zločin u Trpinji

Miroslava Kovačevića u ćeliji je pretukao zatvorenik u trenutku psihičkog rastrojstva

Komentari 7

NE
nenasjedajte
19:40 08.12.2014.

kao sto sam prije napomenuo, trebali su ga ostaviti u celiji da mu rastrojeni pritvorenik presudi... bez pardona, pomilovanja i "nisam znao majke mi" fora...

VL
BA
bajo2
20:16 09.12.2014.

koliko ce sada drzava platiti za te modrice!?

VL
Avatar oneworld
oneworld
20:26 08.12.2014.

sigurno je bio kuhar

VL
MH
mrtav-hladan
11:39 09.12.2014.

Opet ovaj placenik brise komentare prodana duša ... da ponovim Dobro je ovaj prosao sto bi se dogodilo da je zatvorski čuvar ubacio u celiju umjesto bata pistolj onom liku koji je kao lud ..!u koji je kao lud ..!

VL
TH
thekurcula
17:42 08.12.2014.

Nijedan se ne osjeća krivim? A zašto bi se trebali osjećati krivima. Mislim, kad ratuješ, moraš se pridržavati običaja rata i ženevske konvencije, i to je to. Ako to prekršiš moraš se osećati krivim. Ako to ne ne prekršiš, i boriš se protiv onoga ko ti ruši državu, kako da se osećaš krivim?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.