Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTVRĐUJE SE IDENTITET

Na Ranžirnom kolodvoru nađen mrtav muškarac

ranžirni kolodvor
Foto: Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
28.10.2016.
u 14:29

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije i identifikacije

Muškarac čiji identitet još nije utvrđen, nađen je mrtav u četvrtak oko 20.50 na Ranžirnom kolodvoru u Zagrebu. Kako je priopćila zagrebačka policija,  zaposlenik kolodvora uočio je bljesak na na krovu jednog vagona između 5. i  6. kolosijeka.

Pošao je pogledati o čemu se radi te je pored vagona našao mrtvog muškarca. Je li se muškarac penjao pa krovu vagona pa ga je usmrtila  struja,  još nije poznato. Sve okolnosti događaja se utvrđuju, a tijelo  je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije i identifikacije.

> > Susjedi su osjetili neugodan miris: Tijelo muškarca pronađeno u stanu u Velikoj Gorici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije