Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Na Rabu se urušio balkon kuće, tri osobe teško ozlijeđene i hitno prevezene u KBC Rijeka

Rijeka: Gradnja nove Hitne pomoći u KBC-u Rijeka na Sušaku
Goran Kovacic/PIXSELL
24.04.2023.
u 09:48

Vatrogasci su prevezli jednu teže ozlijeđenu osobu do heliodroma, a dvije teže ozlijeđene osobe prevezene su helikopterom u KBC Rijeka, dok je zbog nedostatka prostora u helikopteru treća prevezena cestovnim putem vozilom HMP-a. Četvrta, lakše ozlijeđena osoba, nije zatražila daljnju liječničku pomoć.

U Banjolu na Rabu jučer se urušio balkon kuće, pri čemu su ozlijeđene četiri osobe, pri tome tri teško. Vatrogasci su dojavu zaprimili u 13:06 te su hidrauličkim alatom rezali ogradu da bi osigurali pristup jednoj od ozlijeđenih osoba te su s djelatnicima HMP-a pristupili zbrinjavanju osoba koristeći se daskom za imobilizaciju.

Vatrogasci su prevezli jednu teže ozlijeđenu osobu do heliodroma, a dvije teže ozlijeđene osobe prevezene su helikopterom u KBC Rijeka, dok je zbog nedostatka prostora u helikopteru treća prevezena cestovnim putem vozilom HMP-a. Četvrta, lakše ozlijeđena osoba, nije zatražila daljnju liječničku pomoć. Na vatrogasnoj intervenciji sudjelovalo je sedam vatrogasaca DVD-a Rab s tri vatrogasna vozila.

VIDEO: Nevjerojatne scene s Croatia Rallyja: Muškarci se mlatili nasred staze, zamalo ih pregazio auto

 

Ključne riječi

Komentara 2

LE
lektor
12:25 24.04.2023.

Fali podatak je li balkon iz doba Romea i Julije, ili novi marke "A je to".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije