Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET U KINO

"Na putu" putuje gradovima i mjestima Hrvatske bez kina

na putu
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
05.03.2010.
u 16:06

Karlovačka premijera održat će se 11. ožujka u Školskoj sportskoj dvorani Mladost, ulaznice se mogu nabaviti u TIC-u, papirnici Mozaik i dvoranskom kafiću "Korner"

Nakon Berlina, Sarajeva i Zagreba, premijera filma Jasmile Žbanić “Na putu” bit će i u Karlovcu. I to u sklopu projekta “Kino u gostima”, u kojem filmovi dolaze u one gradove gdje nema redovitih projekcija. Na gala projekciji 11. ožujka u 20 sati u Školskoj sportskoj dvorani Mladost Karlovčani će uživati i u druženju s ekipom filma u kojoj će biti i glavni glumci Leon Lučev, Zrinka Cvitešić i Marija Kohn, koji su jučer u Knjižnici za mlade u Karlovcu predstavili taj projekt.

 – Budući da smo oboje iz gradova bez kina, iako ga je Šibenik nedavno dobio, Zrinka i ja o tome smo razmišljali još za vrijeme snimanja filma “Što je muškarac bez brkova”. “Na putu” ima europski potencijal i želimo svima, a posebno srednjoškolcima, pokazati njegovu umjetničku vrijednost, educirati ih o drugim filmskim izričajima kojih nema u videotekama, te ih naučiti što je film, kako nastaje i što je to filmska umjetnost – kazao je Leon Lučev. Zrinki Cvitešić nevjerojatno je da bilo koje mjesto, poput Karlovca, koji je blizu Zagreba, u 21. stoljeću nema kinodvoranu. Ulaznice za karlovačku projekciju mogu se po 50 kuna kupiti u TIC-u na Korzu i dvorani Mladost. Nakon Karlovca, film "Na putu" posjetit će Slavonski Brod, Krapinu, Trogir i Umag.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije