Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
57 komada

Na putu od škole do kuće dijete pronašlo kutiju sa streljivom

Ilustracija
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
14.09.2020.
u 13:14

Policijski službenik protueksplozijske zaštite je preuzeo streljivo radi uništenja

Građani koji u svojim domovima imaju skriveno naoružanje i eksplozivna sredstva vrlo često ne razmišljaju o tome gdje ih odbacuju i kakve sve posljedice takvi njihovi postupci mogu izazvati. Najnoviji takav slučaj zabilježen je u petak u Iloku kada je prilikom povratka iz škole 12-godišnje dijete na putu do obiteljske kuće, uz stepenice, pronašlo plastičnu kutiju u kojoj se nalazilo 57 komada streljiva.

U ovom slučaajku dogodilo se kako je kutija sa streljivom uslijed ispiranja zemlje kišom izašla na površinu. Policijski službenik protueksplozijske zaštite je preuzeo streljivo radi uništenja. Tijekom proteklih godina na istoku Hrvatske zabilježeno je više slučajeva da su eksplozivne naprave i streljivo odbačeni u kontejnere, po kanalima, uz ceste…

- Podsjećamo građane da akcija ''Manje oružja – manje tragedija'', koju provodi Ministarstvo unutarnjih poslova, još uvijek traje te da građani i dalje bez sankcija mogu predati zabranjeno oružje ili oružje koje posjeduju bez dozvole, ističu iz PU Vukovarsko – srijemske. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije