Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na Prisavlje pristigla već 21 prijava za ravnatelja HRT-a?

vanja sutlić
Arhiva VL
12.01.2010.
u 22:00

Čini se da će za “prava imena” ipak trebati pričekati – ako već ne sjednicu Vijeća 19. siječnja, a ono barem kraj tjedna kad stignu i posljednje poštanske omotnice.

Iako nitko od navodnih kandidata za novoga glavnog ravnatelja HRT-a, a čija su se imena posljednjih dana provlačila po medijima i portalima, ne priznaju ili pak otvoreno poriču da su poslali prijave na Prisavlje, prema drugim, “internim informacijama” s prisavskih hodnika, navodno ih je samo do utorka poslijepodne stiglo već 21...

Doduše, neki od onih koji su se u tim špekulacijama još do jučer spominjali kao “sigurni” zamolili su nas da ih ne spominjemo – jer da s prisavskom utrkom uistinu nemaju veze. Čini se da će za “prava imena” ipak trebati pričekati – ako već ne sjednicu Vijeća 19. siječnja, a ono barem kraj tjedna kad stignu i posljednje poštanske omotnice.

A dotad očito nikome ne odgovara da unaprijed bude proglašen novom “prisavskom metlom”, koja će u sklopu restrukturiranja među prvima morati pomesti i višak od gotovo 1000 djelatnika...

Komentara 8

PI
pistaljka
22:28 12.01.2010.

Zanima ma da li ovog Srbina Sutlića zamjeniti još jedan Srbin, jer oni su ponovo postali nebeski izabrani narod.

SP
splitskaljeta
23:24 12.01.2010.

MOŽDA se kandidira IVO Sanader i MILAN Bandić??

ST
stampedo
07:12 13.01.2010.

Dok je \"lijepa\" žena Hloverka tamo imam samo riječ- uz prisilnu pretplatu- blju** mi se od njih...Ravnatelj je upravo na HRTu \"fikus\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije