Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Na Premium se pretplati i po romobil svrati

Nagradna igra
29.07.2021.
u 15:43

Pretplatom na Premium portal Večernjeg lista osvojite atraktivne pametne uređaje.

U posljednjim desetljećima svijet je doživio zapanjujuće tehnološke promjene. Tehnologija je napravila skokove i pomaknula granice. Mobilne mreže omogućavaju korisnicima surfanje velikom brzinom, električni romobili omogućili su nam da 'doletimo' do drugog kraja grada u čas, robotski usisavači, pametni satovi, bežične slušalice i snažni zvučnici više nisu stvar znanstvene fantastike.

Tehnološka inovacija koja je u posljednjih nekoliko godina u potpunosti promijenila način života, a i prvenstveno kretanja definitivno je električni romobil. Zbog njegove praktičnosti, uštede vremena, ekoloških prednosti postao je jedno od najatraktivnijih prijevoznih sredstava.

Sa nekoliko klikova i vi možete doći do svog električnog ljubimca. Pretplatom na Večernji list Premium portal sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite Xiaomi MI električni romobil!

Osim vrhunskog Xiaomi MI električnog romobila u nagradnoj igri možete osvojiti i Xiaomi MI robot usisavač, JBL Boombox 2 prijenosni zvučnik, Samsung slušalice Buds Live, smartphone Realme X3 Superzoom, ili Huawei Watch 3.

U nagradnoj igri Pametnom pretplatom do pametnih uređaja koja traje od 1. do 31. kolovoza osvojite jedan od devet pametnih uređaja. Sve što trebate napraviti je preplatiti se na digitalno izdanje Večernji list Premium u obliku „Mjesečnog pristupa“ ili „Godišnjeg pristupa“.

Pretplatite se ovdje.

U nagradnoj igri sudjeluju svi koji imaju aktivnu pretplatu do 31. kolovoza.

Pravila nagradne igre možete pronaći ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije