Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radno okruženje
Povratak na članak

Na poslu se kradu užine, brblja, spava

Svaki treći zadovoljan ponašanjem kolega, pet posto veli: užas.

Komentari 2

RO
ronyday
16:27 05.07.2019.

Teško ćemo se mi osloboditi hipoteke propalog komunjarskog sustava. Kod nas se u prosjeku radi efektivno oko 2 sata u prosjeku . već samo saznanje da polovica bolničkih liječnika ništa ne radi, kako je tek u drugim državnuim sektorima., prosvjeti

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:41 05.07.2019.

ako vam je poznata atmosfera u njemačkom, skandinavskom, radnom okruženju, jasno vam je da odonud i dolazi najviše zamjerki na ponašanje kolega koji eto jadni se ponekad dignu s radnog mjesta, glasno nešto vele... naš poslovni modus operandi je drugačiji. nas smetaju druge stvari. a voditi privatne razgovore na poslu... pa mi ih vodimo u autobusu, tramvaju, kako ne bi i na poslu?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.