Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandalozan oglas

Na portalu grupne kupnje nude pobačaj s popustom!

abortus
Screenshot
07.11.2012.
u 08:31

Oglas koji je objavila ''Gala medika'' traje još nešto više od četiri dana i umjesto za 25.000 dinara pobačaj se sada može kupiti za 18.000 dinara

Neobičan i pomalo skandalozan oglas pojavio se na srpskoj internetskoj stranici Kupimo.rs gdje jedna privatna klinika daje popust na pobačaj s anestezijom.

Naime, oglas koji je objavila klinika ''Gala medika'' traje još nešto više od četiri dana i umjesto za 25.000 dinara pobačaj se sada može kupiti za 18.000 dinara. Dosad je kupljen jedan kupon.

– Žena koja želi prekinuti trudnoću obraća se ginekologu koji prije svega utvrđuje starost trudnoće, zatim skuplja nalaze o krvnoj grupi i Rh faktoru, kao i anamnestičke podatke o prijašnjim bolestima. Prekid trudnoće prema zakonskim osnovama može se izvršiti do navršenog desetog tjedna trudnoće – piše u opisu oglasa.

Ključne riječi

Komentara 7

VR
vrbaZG
08:59 07.11.2012.

a kako je to u pola cijene?

Avatar Proleter
Proleter
09:25 07.11.2012.

Ne vidim ništa skandalozno u ovom oglasu. Ovim bankarsko podmazanim medijima je skandalozno valjda sve što je jeftinije nego inače.

OB
-obrisani-
08:52 07.11.2012.

Napokon nešto korisno za kupiti. Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije