Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naoružani konavljani i pločani

Na policiji završilo 3.5kg TNT eksploziva, 2 tromblonske, protutenskovska i protupješaka mina, 3 ručne bombe...

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
19.02.2016.
u 10:27

Građani i dalje mogu bez vremenskog ograničenja predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i streljivo, a protiv njih se neće pokretati prekršajni ni kazneni postupak, naglašavaju iz policije.

U posljednja tri dana u Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je pet dragovoljnih predaja veće količine minsko-eksplozivnih sredstava. Građani Konavala i Ploča policiji su predali 10 komada detonatorskih kapisli, 250 m detonirajućeg štapina, dvije trenutne tromblonske mine, protupješadijsku minu, 165 komada raznog streljiva, 3 ručne bombe, protutenkovsku minu, 0,5 kg plastičnog eksploziva, 3,5 kg TNT eksploziva i oko 30 m sporogorećeg štapina. 

Građani i dalje mogu bez vremenskog  ograničenja predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i streljivo, a protiv njih se neće pokretati prekršajni ni kazneni postupak, naglašavaju iz policije. 

>> Nije dragovoljno predao oružje i bombe pa će kazneno odgovarati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije