Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvješćivanje

Na plaži Zrće u subotu anonimno i besplatno testiranje na HCV

zrće popodnevna zabvaa (1)
Filip Brala/Pixsell
25.07.2013.
u 22:00

Testiranje i pregled jetara danas su se obavljali u Zagrebu, a ista će se akcija 29. srpnja održati i u Splitu

U povodu Svjetskog dana hepatitisa u muzeju Mimara održana je akcija besplatnog i anonimnog testiranja na HCV i pregleda jetara u organizaciji Hrvatske udruge liječenih i oboljelih od hepatitisa \"Hepatos\" te Saveza oboljelih RH.

Akciju je podržao ministar zdravlja Rajko Ostojić koji je istaknuo da se problem virusnih hepatitisa ne smije ignorirati. Najavili su da će se u subotu na Zrću od 14 do 17 sati mladi moći anonimno i besplatno testirati na HCV, a ista će akcija u Splitu biti 29. srpnja.

>>Mladi će za pola sata doznati jesu li zaraženi HIV-om ili hepatitisom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije