Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Na pješačkom prijelazu autom udario dječaka i slomio mu ruku

policajac usmrtio pješakinju, zebra
K. Petrić/PIXSELL, Arhiva
15.11.2010.
u 20:59

Dječak je teško ozlijeđen i prebačen u koprivničku bolnicu, a protiv vozača će policija podnijeti kaznenu prijavu.

ĐURĐEVAC - Prometna nesreća u kojoj je stradao 12-godišnji pješak dogodila se danas oko 18 sati na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu. Na njega je na pješačkom prijelazu naletio 66-godišnji vozač Peugeota 307 koprivničkih registarskih oznaka.

Dječak je teško ozlijeđen i prebačen u koprivničku bolnicu. Liječnici su ustanovili da je slomio ruku. Vozač je alkotestiran i nije vozio pod utjecajem alkohola, ali protiv njega će policija podnijeti kaznenu prijavu Općinskome državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Komentara 2

AU
Augustiner
21:09 15.11.2010.

Ej...pa poznat mi je taj pežo KC registarskih oznaka...znam ga od nekuda....eh pa daaa.....blicao sam mu neki dan da uspori!!!

Avatar _ninna_
_ninna_
23:10 16.11.2010.

bolje da mu nisi blicao.. mogao bi i ti proči sa 2 000kn manje u novčaniku.. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije