Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNJEŽNI PROBLEMI I U SLAVONIJI

Na Petrovu vrhu 20 centimetara snijega

snijeg-papuk
Dragutin Šantoši
03.11.2009.
u 21:00

Snježni prekrivač debljine 15 do 20 centimetara prekrio je večeras prometnice na Papuku, pa je na državnim cestama Orahovica - Kutjevo, Voćin - Požega i na županijskoj cesti Slatinski Drenovac - Velika, promet vozilima bio moguć samo uz upotrebu zimske opreme.

VIROVITICA - Snježni prekrivač debljine 15 do 20 centimetara prekrio je večeras prometnice na Papuku, pa je na državnim cestama Orahovica - Kutjevo, Voćin - Požega i na županijskoj cesti Slatinski Drenovac - Velika, promet vozilima bio moguć samo uz upotrebu zimske opreme.

Na planinskom prijevoju Petrov vrh nedaleko od Orahovice, zbog snježnog pokrivača, na kratko je bio otežan promet kamionima, ali je, zahvaljujući brzoj intervenciji djelatnika osječkog Cestinga, koji su ralicama očistili prometnicu i posuli je solju, promet normaliziran. U nizinskom dijelu Virovitičko-podravske županije, snijeg koji je predvečer pao, većim se dijelom otopio.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:40 03.11.2009.

to nije ništ da samo vidiš Avalu..................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije