Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekoračio brzinu

Na običnoj cesti 'raspalio' 225 km/h

autocesta
Duško Marušić/Pixsel
19.08.2013.
u 11:28

27-godišnjak iz Županje upravljao je svojim Mercedesom njemačkih oznaka brzinom od 225 km/h, gdje je inače brzina ograničena na 90 km/h

Na državnoj cesti D-55 koja spaja Vinkovce i Županju (riječ je o običnoj dvotračnoj cesti, a ne o autocesti!) 27-godišnjak iz Županje upravljao je svojim Mercedesom njemačkih oznaka brzinom od 225 km/h, gdje je inače brzina ograničena na 90 km/h, što znači da je uz umanjenu sigurnosnu razliku, brzinu kretanja prekoračio za čak 112 km/h.

Policijski presretač sustigao ga je i zaustavio te naplatio novčanu kaznu od 6.000 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

>> Rumunj jurio autocestom brzinom od 246 km/h

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije