Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Na natječaj za direktora Čakre nije stigla nijedna prijava!

Čakra
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
04.12.2014.
u 16:21

Natječaj je izazvao reakcije u javnosti jer je u uvjetima bila navedena samo jedna struka – magistar inženjer računarstva. Odlučeno je da se natječaj zasad neće ponavljati, a v.d. direktorici produljen je ugovor

Na natječaj za direktora čakovečke razvojne agencije Čakre nije stigla nijedna prijava! Odlučeno je da se novi natječaj ne raspisuje do daljnjega, a dosadašnjoj v.d. direktorici produljen je ugovor, odgovorio je na pitanje  gradski pročelnik David Vugrinec.

Podsjetimo, Čakra je raspisala natječaj za izbor direktora koji, kako je izričito pisalo, mora zadovoljiti uvjet da je po struci magistar inženjer računarstva, što je izazvalo reakcije u javnosti. Tražilo se i najmanje pet godina radnog iskustva na radu s međunarodno financiranim projektima te poznavanje engleskog jezika, kao i "napredno poznavanje rada na računalu (Office paket)", o čemu je Večernji list pisao.

U natječaju je pisalo da se direktor bira na četiri godine, ali uz sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije