Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na mokroj magistrali kod Kapele dvoje poginulih i troje ozlijeđenih 

prometna
Foto: Pixsell
1/6
28.11.2009.
u 13:50

U nesreći je sudjelovao VW kombi šibenskih registarskih oznaka, 'Rover' splitskih i 'Volvo' njemačkih oznaka B VG 144. Očevid još uvijek traje.

ŠIBENIK - Dvije su osobe poginule, a tri su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreću koja se danas oko 12.13 sati dogodila na mokroj Jadranskoj magistrali kod Kapele.

U nesreći je sudjelovao VW kombi šibenskih registarskih oznaka, 'Rover' splitskih i 'Volvo' njemačkih oznaka B VG 144.

Očevid još uvijek traje, ali prema rasporedu razbijenih automobila na cesti, može se zaključiti da je VW, koji je vozio iz smijera Vodica prema Pirovcu, prešao u lijevi prometni trak i sudario se s nailazećim 'Roverom', na koji je sa stražnje strane još naletio i 'Volvo'.

Promet se odvija zaobilazno,  sporednim cestama.

Ključne riječi

Komentara 4

OK
okokučnopišalo
16:01 28.11.2009.

A razlog je kao što vidim mokra Jadranska magistrala.........

MM
Mladen Miletić
17:25 28.11.2009.

Kao Zločinac je osuđen, još i više onaj Striček šzo je skrivio smrt u tunelu onih četvorice. Ovdje je slična stvar samo nešto manje preminulih. Prebrza vožnja po skliskome i loše gume.. Narvno nenamjerna nesreča kao i večina dosada...

TU
tupslav
22:48 28.11.2009.

A tko je poginuo - oni u roveru, volvu ili vw? Da znam koji cu kupit kad od Peveca dobijem cek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije