Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagonetka nestanka 16-godišnjakinje nakon odlaska od kuće u školu traje već četiri dana

Na mobitel se ne javlja, očajni otac moli za pomoć građane i policiju

matea
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/2
18.02.2010.
u 11:25

Nestanak 16-godišnje Matee Mirković iz Slavonskog Broda prijavio je njezin otac. Nestala je u ponedjeljak na putu u školu. Policija traga za njom.

SLAVONSKI BROD – U ponedjeljak ujutro 16-godišnja Matea Mirković iz brodskog naselja Marsonije rekla je ocu Pavi da joj za školu treba 20 kuna, otišla je na nastavu i od tada joj se gubi trag.

Iste ju je večeri otac zvao na mobitel, nije se javljala, a sutradan je otišao na policiju prijaviti nestanak.

Nazvao je Mateina dečka koji radi u Zadru i pitao ga je li Matea kod njega, a kada je dobio negativan odgovor, zamolio ga je da ga obavijesti ako se pojavi u Zadru.

- Ubrzo me njezin dečko nazvao i rekao da ju je dobio na mobitel, ali da je naprasno prekinula razgovor kada joj je kazao da je tražimo i da se odmah javi kući. Navodno je na dan nestanka popodne viđena u jednom kafiću, ali njezin mobitel odbija svaki poziv.

- Učenica je 1. razreda krojačkog smjera Obrtničke škole u Brodu, imala je dobre ocjene. Po prirodi je mirna i povučena, u obitelji nije imala nesuglasica. Jedno je kraće vrijeme je izostajala s nastave, upala je u neko loše društvo, ali to smo riješili razgovorom i od tada je sve bilo u redu. Naravno da se bojim, cijeli sam grad oblijepio lecima s njezinom slikom. Molim građane da pomognu, a i nju pozivam, ako to pročita, da se javi - rekao nam je zabrinuti otac.

U PU brodsko-posavskoj kažu da tragaju za djevojkom, a građani s mogućim saznanjima o Matei neka jave najbližoj policijskoj postaji.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar vitez
vitez
14:24 18.02.2010.

POLICIJA JE U DOSLUHU U BRODU SA NARKO PODZEMLJEM...Samo je se takav zaključak može izvesti iz brojnih nestanaka u Brodu.Nestao je Franjo Žugaj , NESTAO JE 2006. JOSIP VUKOVIĆ..sada ova cura i kako kaže glasnogovornica MUP-a u Brodu još 5 osoba se vodi kao nestale iz 2009. Načelnika krim policije treba smjeniti!

OB
-obrisani-
13:34 18.02.2010.

Akoje mobitel aktivan - može se locirati. vrlo brzo.. Zato neznam zašto kompliciraju...

BL
bludog
13:39 18.02.2010.

eto kako se policija brine o građanima; tobože kriminalce lociraju putem mobitela, a jedno djete nemogu....šta reć,sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije