Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI
Povratak na članak

Na mirovinskom zavodu prvi put više od 1,6 milijuna zaposlenih

Na godišnjoj razini, najveći doprinos rastu osiguranika došao je iz djelatnosti građevinarstva gdje je ukupan broj osiguranika u srpnju iznosio 114,438 osoba ili 7,5 posto više na godišnjoj razini.

Komentari 7

ST
stefj
12:07 09.08.2019.

Ajde jedna dobra vijest... Za povećanje zaposlenosti bi pomoglo i potpuno ukidanje kvota za uvoz radne snage. Ako se nitko adekvatan ne javi za oglašeno radno mjesto, trebalo bi se automatski dozvoliti zapošljavanje stranca na isto....

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
12:13 09.08.2019.

"...pozitivne godišnje stope rasta broja osiguranika kontinuirano su prisutne još od drugog tromjesečja 2015..." Dakle, ovo je rezultat rada vlade Zorana Milanovića, još jedan od negativnih trendova koji su preokrenuti nakon 3 godine čišćenja HDZ-ove septičke jame.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.