Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U čast braniteljima

Na memorijalnom srebrna medalja Filipu Habeku

'turnir04_ljr_var_021110'
'Tezak *10'
04.11.2010.
u 17:10

Na memorijalni karatističkom turniru, u čast poginulim ivanečkim braniteljima, bilo je 228 karatista, najviše dosad

Na 3. memorijalnom karatističkom turniru, u čast poginulim ivanečkim braniteljima, natjecalo se 228 karatista, najviše dosad, iz 28 hrvatskih klubova. Velik odaziv ugodno je iznenadio organizatora, Karate klub Ivanec, a straha za organizaciju nije bilo. Natjecatelje su pozdravili ivanečka dogradonačelnica Jasenka Friščić, predstavnici braniteljskih udruga Ljudvek Cikač i predsjednik KK Ivanec Dubravko Ferek. Karatististički turnir, koji je bio besprijekorno organiziran, održan je u velikoj srednjoškolskoj sportskoj dvorani.

– Na turniru su sudjelovali natjecatelji svih dobnih skupina, od pionira do seniora. Dok su se najmlađi ogledali u katama, ostali su na tatamijima pokazali umijeće u borbama – kazao je Dubravko Ferek.

Vodstvo ivanečkoga karatističkoga kluba vrlo je zadovoljno rezultatima članova. U borbama je osvojeno ekipno drugo mjesto u kategoriji učenika, a u konkurenciji kadeta članovi ivanečkoga kluba zauzeli su treće mjesto.

Zapažen je i uspjeh Hrvoja Debeljaka, koji je u otvorenoj kategoriji seniora osvojio srebro, a u borbama kadeta do 52 kilograma srebrnu medalju izborio je Filip Habek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije