Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Na marginama Oluje, u središtu suživota Hrvata i Srba

Očito je vrijeme bilo sazrelo za novosti u hrvatsko-srpskim odnosima, nadajmo se da će do takve zrelosti doći na svim razinama u državi, i da ćemo napokon moći reći kako je rat završen a u nastavku je bitka za bolji život, za sretniju Hrvatsku

Komentari 3

LL
lijepa_li si
13:02 07.08.2020.

milane tvoja je dužnost svaki dan spominjati zasluge uvaženog profesora i žarka..kako 70 ih tako i 90ih, da se ne zaboravi

VL
Avatar Observer
Observer
13:09 07.08.2020.

Slavila se pobjeda, a glavna tema, gotovo hit proslave, bili su Srbi i Srbija. Zar nije kontradiktorno slaviti pobjedu protiv srpske okupacije a u isto vrijeme imati pravu opsesiju Srbima i Srbijom ?

VL
Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
09:29 07.08.2020.

Ivkošiću, zahvaljujući Franji i braniteljima rat je završio 1995. Sram te bilo što pišeš

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.