Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisilno slijetanje

Na letu saznala da je suprug vara pa se pilot odlučio na drastičan potez

qatar airways
Foto: Reuters/PIXSELL
07.11.2017.
u 22:28

Žena je, naime, otključala suprugov mobitel dok je on spavao i pronašla dokaze da je vara pa je napravila incident

Nesvakidašnja situacija dogodila se na letu Qatar Airwaysa iz Dohe za Bali nakon što je jedna žena iz Irana otkrila da je suprug vara pa je zrakoplov morao prisilno sletjeti.

Žena je, naime, otključala suprugov mobitel dok je on spavao tako što je uzela njegov prst i ušla u njegov telefon te je nakon toga pronašla dokaze da joj je suprug nevjeran.

Prije nego što je saznala istinu, žena je popila nekoliko pića i već se tada ponašala nepristojno pa su je članovi posade morali smirivati. Kako je situacija odmakla kontroli kada je žena saznala za suprugovu nevjeru, pilot je odlučio prizemljiti zrakoplov.

Avion je prisilno sletio u zračnu luku Chennai u Indiji gdje je bračni par s kojima je bilo i dijete, izbačen iz zrakoplova.

Zrakoplov je tada nastavio svoj let do Balija, a obitelj se preko Kuala Lumpura vratila u Dohu.

Aviokompanija je potvrdila incident koji se dogodio 5. studenoga, no detalje nisu htjeli iznositi zbog privatnosti putnika.

Pogledajte video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 4

NA
Narcis660
23:27 07.11.2017.

Svaka ti cast trebo ti imas mud.!!!Hahaha .Ma zajedno sa mobitelom sa krila aviona ....hahaha !!!Dosjetljiva hrabra i bez srama jednostavno -zena zmaj!!!!

DU
Deleted user
08:21 08.11.2017.

Na letu saznala da je suprug vara pa se pilot odlučio na drastičan potez - ja sam po ovom naslovu shvatila da suprug nije bio u avionu, pa da se pilot čuvši da ju je ovaj varao -odlučio vratiti nazad..... Ovakvog novinarstva nema nigdje u svijetu!

DU
Deleted user
22:48 07.11.2017.

Jedino što mi u ovome svemu nije jasno je to - kakve, pobogu, ima veze video "Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa"...., sa događajem o razjarenoj ženi u avionu??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije