Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj
Povratak na članak

Na kurikularnoj reformi želi raditi 112 profesora

Rezultati natječaja kao i imena izabranih u novu skupinu znat će se za mjesec dana.

Komentari 8

PI
pinkec
07:37 26.04.2017.

Ovoga Borisa Jokića se ne možeš riješiti, kao ni svraba bez dobre medicine!

VL
DU
Deleted user
07:44 26.04.2017.

Štono bi se reklo onako pučki, puno babâ kilavo dijete. U nas se ni troje ljudi ne može sporazumjeti ni o čemu, a kamoli 112. Drugim riječima, piši kući propade i drugi kurikularni pokušaj i prije negoli započe.

VL
DU
Deleted user
08:24 26.04.2017.

Toliko imamo ovakvih pametnih glava da u svojoj pameti još nisu uspjeli čak niti smanjiti težinu dječje školske torbe. A pravili bi reformu.

VL
DU
Deleted user
08:19 26.04.2017.

Bez Jokića hrvatska će država nestati a šklostvo propasti .Jokić je jedini izbor jer je drug Soroš tako zamislio.

VL
Avatar Personal
Personal
09:22 26.04.2017.

Treba se paziti ovih što se previše guraju - do sada se pokazalo da ti u inozemstvu školovani i "školovani" u Hrvatsku dovlače pederastiju, pedofiliju, transove i ostalu prIjavštinu. Tu spadaju kojekakvu Šulhoferi, Jokići i slični.

VL
TR
TrvtkoKomadina01
09:39 26.04.2017.

Zašto se to jednostavno ne naziva hrvatskim jezikom reforma školstva ili obrazovanja ?

VL
MA
marijaqwer
11:41 26.04.2017.

Naše školstvo je na razini Austro- ugarske. Glavni cilj je naučiti napamet što više podataka i činjenica, bez ikakve primjene naučenog. Glavni cilj kurikulalne reforme je ubaciti što više svojih političkih uvjerenja u povijest, zemljopis, jezik i sl. Nema govora o smanjenju gradiva, učenju uz praktičnu primjenu naučenog, izbjeći učenje napamet ( formula, podataka i činjenica koje su dostupne na internetu ), uvesti više tjelesne aktivnosti. Reforma je promašena i prije nego li je sprovedena.

VL
PI
pinkec
23:14 26.04.2017.

Zar je ovaj lik još uvijek nezaposlen? Čudno, a toliko hvalspjeva o njegovim sposobnostima a nitko ne treba tu njegovu tzv. sposobnost osim SDP i ljevicari. Možda ne svi ljevičari, ali izgleda je više nego podoban samo onima koji želele i imaju zadatak rušiti Hrvatsku i sve to je Hrvatsko. Znači Jokić je bomba za ništenje, a nije nikakav kadar za bilo što plemenito, uspješno, znanstveno, tj. što vodi zdravoj i boljoj budućnosti našeg naraštaja. Hvala dragom Bogu da SDP nije vladajuća stranka, preko koje se ruši sve Hrvatsko, jer po svemu sudeći Jokić bi puno lakše dobio traženu funkciju . Daleko ti i tvojima kuća, Jokiću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.