Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na Kubi proizvedena "Julija" - prva cigara za žene

cigare
vl
26.02.2010.
u 13:44

Direktorica marketinga tvornice Ana Lopez rekla je da udio ženskih kupaca njihovih proizvoda iznosi tek sedam posto. Osnovna zadaća "Julije" je promijeniti percepciju o kubanskim cigarama na koje se dosad gledalo kao na proizvod za muškarce.

Najveći proizvođač cigara na Kubi počeo se obraćati ženskoj populaciji kako bi se spasio od katastrofalnog pada prihoda prouzročenog antipušačkom kampanjom koja se provodi diljem svijeta. U potrazi za novim kupcima tvornica Hebanos SA odlučila je proizvesti male cigare namijenjene isključivo ženama. Nazvali su ih Julija.

Direktorica marketinga tvornice Ana Lopez rekla je da udio ženskih kupaca njihovih proizvoda iznosi tek sedam posto. Osnovna "Julijina" zadaća je promijeniti percepciju o kubanskim cigarama na koje se dosad gledalo kao na proizvod za muškarce.

Nažalost, ni "Julija" nije dovoljno moćna da bi značajno utjecala na rast prihoda Habanosa u tekućoj godini s obzirom na loše stanje ekonomije u Španjolskoj koja je glavno tržište za kubanske cigare.

Komentara 2

Avatar sebastian
sebastian
17:33 28.02.2010.

One vec davno imaju cigaru na bateriju i to trodimenzijalni pokret !!!!

AK
akil
17:57 28.02.2010.

Izgleda da su do sada žene pušile ipak muške cigare.Bilo dobro jednim i drugima,ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije