Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Na Kubi proizvedena "Julija" - prva cigara za žene

Direktorica marketinga tvornice Ana Lopez rekla je da udio ženskih kupaca njihovih proizvoda iznosi tek sedam posto. Osnovna zadaća "Julije" je promijeniti percepciju o kubanskim cigarama na koje se dosad gledalo kao na proizvod za muškarce.
26. veljače 2010. u 13:44 2 komentara 214 prikaza
cigare
Foto: vl

Najveći proizvođač cigara na Kubi počeo se obraćati ženskoj populaciji kako bi se spasio od katastrofalnog pada prihoda prouzročenog antipušačkom kampanjom koja se provodi diljem svijeta. U potrazi za novim kupcima tvornica Hebanos SA odlučila je proizvesti male cigare namijenjene isključivo ženama. Nazvali su ih Julija.

Direktorica marketinga tvornice Ana Lopez rekla je da udio ženskih kupaca njihovih proizvoda iznosi tek sedam posto. Osnovna "Julijina" zadaća je promijeniti percepciju o kubanskim cigarama na koje se dosad gledalo kao na proizvod za muškarce.

Nažalost, ni "Julija" nije dovoljno moćna da bi značajno utjecala na rast prihoda Habanosa u tekućoj godini s obzirom na loše stanje ekonomije u Španjolskoj koja je glavno tržište za kubanske cigare.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • Avatar sebastian
    sebastian:

    One vec davno imaju cigaru na bateriju i to trodimenzijalni pokret !!!!

  • akil:

    Izgleda da su do sada žene pušile ipak muške cigare.Bilo dobro jednim i drugima,ili?