Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Ruta 2”
Povratak na članak

Na krijumčarenju 119 osoba u četiri mjeseca zaradili 64.000 eura

USKOK je za osmoricu osumnjičenika zatražio određivanje istražnog zatvora

Komentari 9

Avatar Apsalar
Apsalar
13:59 08.12.2018.

Je... isti "nesretnici" koje su oni prevozili, "u potrazi za boljim životom" su bili i ti Pakistanci i Afganistanci koji su sad uhićeni! Prestanite više lagati!!! Nesretnici traže "prvu sigurnu luku", a ne piče preko pola Europe s džepovima punim novaca! Po kojem kriteriju su ti "tražitelji azila", Pakistanci i Afganistanci, ostavljeni bez nadzora i kako UOPĆE MOGU TRAŽITI AZIL kad su njihove države u miru??? Po kojoj osnovi? Da nisu možda "ugroženi gejevi"?! Zatvori tu j.benu granicu i NIKOG ne puštaj unutra. Hrvatski narod stvarno nije briga što će mu reći "uljuđena Europa" i kako će ga nazivati! Eto njima pa nek "uljuđuju" tu pošast što dolazi s iatoka!

VL
NO
Norway
14:22 08.12.2018.

Da novinar Dnevnog nije objavio članak policija bi ih još par godina promatrala? U međuvremenu se policajci bave bluzama, Bujicom, limunima i otkazom Kajkiću, a dileri ljudima, drogom i huligani vladaju auto cestom, trajektima i stadionima

VL
DO
dom7
13:44 08.12.2018.

ljudi bez duše!!!

VL
KO
kompakt
14:02 08.12.2018.

Sin od emira tahirovića idro tahirovic ima firmu transport beus doo

VL
DA
danijelrukavina4
17:29 08.12.2018.

Dečki ( Pakistanci i Afganistanci ) shvatili da se može lako zaraditi lova i "samo organizirali se" i u Hrvatskoj razvili "unosan biznis". I to su sve sami organizirali. I krenulo im dobro. Dečki inače se "kuže" u organizaciju posla,, znaju sve kako se vodi biznis. Nitko, nikakva organizacija ne stoji iza toga, to su oni sami. I mi bi trebali svi povjerovati u to.

VL
JB
Jackson_bx
07:18 10.12.2018.

Oduzeti sve što imaju, 10 godina teske robije sa prisilnim radom i rudniku ili nesto još gore ako ima, pa deportacija u Pakistan/Afghanistan. A nasim što su suradjivali dozivotna robija. Takvi nisu za slobode.

VL
KO
kordunmoj75
14:02 08.12.2018.

Pa Modric je dobio 800-tisuca eura nagrade od sponzora,a nece ni kune platiti poreza u Hrvatskoj,i nece u zatvor,a ovi jadncii ce za 64 tisuce eura u apsanu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.